Betaalbaar juridisch advies van uw advocaten uit Groningen

Contact

Onze advocaten

Wanneer u juridische bijstand nodig heeft, is het prettig dat u wordt bijgestaan door een advocaat die niet alleen kennis heeft van zaken, maar ook betrokken is bij uw zaak. Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat wordt gevormd door een team van bevlogen mensen met jarenlange ervaring en gedegen kennis op diverse rechtsterreinen. Onze advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registraties zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. U kunt er dus op vertrouwen dat zij van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn en dat hun kennis up-to-date is. 

 

Hieronder leest u meer over onze advocaten. Graag maken wij persoonlijk kennis met u als uw situatie daarom vraagt. Bel naar: 050 - 312 29 45 of stuur ons een e-mail om een afspraak te maken voor een eerste kennismakingsgesprek.

Neem contact op

mr. J.G. Brands

Mr. Brands is werkzaam sinds 2002 en heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 

Asielrecht

Personen- & familierecht

Sociale zekerheidsrecht

Psychiatrisch patiëntenrecht

mr. B.H. Werink

Mr. Werink is werkzaam sinds 1989. Hij heeft de volgende rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten:

 

Asielrecht

Personen- & familierecht

Psychiatrisch patiëntenrecht

mr. M. van Diest

Mr. van Diest is werkzaam sinds 2017 en heeft als voornaamste rechtsgebied:

 

Strafrecht

 

Ook hij heeft zijn rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten.

mr. E. Ebes

De rechtsgebieden die mr. Ebes geregistreerd heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten zijn:

 

Vreemdelingen- & asielrecht

Sociale zekerheidsrecht

 

Zij is werkzaam sinds 2006.